De werkplaats

U kunt bij ons terecht voor...

Bij ons professioneel en gekwalificeerd team is uw auto in goede handen. In onze werkplaats kunt u terecht voor alles op het gebied van veiligheid en comfort van uw auto. Of het nu gaat om een grote of kleine beurt, een zomer- of wintercheck of een APK. Dankzij onze moderne apparatuur kunnen we vrijwel alle reparaties en onderhoud uitvoeren, maar ook storingen uitlezen en oplossen. Functioneert uw airco nog naar behoren? Zorg dat u tenminste één keer per jaar uw airco laat controleren. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor schadeherstel.

Mocht u uw auto brengen voor bijvoorbeeld onderhoud, reparatie of een APK dan zorgen wij ook dat u mobiel blijft. U kunt bij het maken van een afspraak aangeven dat u gebruik wil maken van een leenauto of leenfiets, wij zullen deze dan voor u reserveren. – Het gebruik van vervangend vervoer is kosteloos, echter wanneer u gebruik maakt van één van onze leenauto ́s betaalt u alleen de brandstofkosten. –

Bij Bogers kun je jouw auto professionele laten uitlijning

Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het uitlijnen van je voertuig, zodat je kunt profiteren van optimale prestaties en veiligheid op de weg

Wanneer je merkt dat je auto naar links of rechts trekt tijdens het rijden, is het misschien tijd om je auto (banden) te laten uitlijnen. Dit kan te wijten zijn aan verschillende factoren, zoals een aanrijding, het vervangen van wiellagers, het raken van een stoeprand of het rijden over een kuil. Ook bij de aanschaf van nieuwe banden is het belangrijk om de uitlijning te controleren.

 

Door je auto regelmatig door ons te laten uitlijnen, profiteer je van diverse voordelen. Zo zorgen we ervoor dat je banden gelijkmatig slijten, wat de levensduur van je banden verlengt en kosten bespaart. Bovendien verbeteren we de veiligheid van je voertuig door stabiliteit en voorspelbaarheid op de weg te waarborgen. Een juiste uitlijning zorgt ook voor een optimaal brandstofverbruik, wat weer resulteert in kostenbesparing. Daarnaast geniet je van een verbeterde rijervaring met soepelere en nauwkeurigere besturing.

 

Bij Autogarage Bogers begrijpen we het belang van een goede uitlijning voor jouw auto. Daarom hebben we deze dienst toegevoegd aan ons aanbod. Ons deskundige team staat voor je klaar om je auto professioneel uit te lijnen en ervoor te zorgen dat je veilig en met vertrouwen de weg op gaat.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een uitlijningsservice bij Autogarage Bogers. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn!